Společenský ples pod záštitou MOb Slezská Ostrava

Společenský ples ročníky: 2011, 2012, 2013 a 2014

Společenský ples Slezské Ostravy – 22. února 2014

Ples městského obvodu Slezská Ostrava se konal v sobotu 22. února v prostorách Domu kultury města Ostravy.
Ples úderem dvacáté hodiny zahájil starosta Ing. Antonín Maštalíř. Ten také během večera pozval na pódium významného hosta plesu, dlouholetého hráče FC Baník Ostrava Martina Lukeše. „Pevně věřím, že se letos Baník v první lize udrží,“ povzbudil příznivce ostravského fotbalu někdejší kapitán baníkovského týmu.
Hosté plesu velmi ocenili vystoupení Ládi Kerndla, který je právem přezdíván českým Frankem Sinatrou. Tančící téměř nechtěli pustit zpěváka z pódia. Ples obohatili i další hudebníci jako skupina Standa banda, se kterou si přišel zazpívat i zpěvák Petr Němec, známý také díky někdejší spolupráci s Marií Rottrovou. K závěru večera rovněž vystoupilo Duo Verona.
Celým plesem, který trval až do ranních nedělních hodin, hosty provázel moderátor Aleš Šklubal. Součástí plesu byla již tradičně bohatá tombola, spousta jídla, pití a dobré nálady.

Společenský ples 23. února 2013

Ples městského obvodu Slezská Ostrava se konal v sobotu 23. února v prostorách Domu kultury města Ostravy.

Ples zahájil starosta Ing. Antonín Maštalíř, který rovněž poděkoval všem sponzorům již tradičního slezskoostravského plesu. Hlavními hvězdami večera se stalo duo zpěváků Davide Mattioli a Andrea Andrei, kteří nabídli spokojeným hostům směs tanečních italských hitů. Roztančili tak doslova celý sál. Nechyběla ani bohatá tombola po půlnoci, spousta jídla, pití a příjemné nálady.

Společenský ples 25. února 2012

Společenský ples pod záštitou městského obvodu Slezská Ostrava se konal 25. února v Domě kultury města Ostravy. Spokojeným návštěvníkům plesu hráli k poslechu i k tanci ABBA revival, Petr Rezek nebo skupina Gama a DJ Heinz. Moderátorem večera byl Aleš Škubal.

Společenský ples 5. března 2011

Společenský ples pod záštitou městského obvodu Slezská Ostrava se konal v sobotu 5. 3. 2011  v Domě kultury města Ostravy.

SNÍMKY 2011/ Jarek Plesar